Twintiger vlucht voor politiecontrole en denkt politie te slim af te zijn

20 oktober 2019 | 11u29 | Gepost door redactie
In de nacht van vrijdag op zaterdag werd een twintiger door de Leuvense politie betrapt op rijden onder invloed. De 26-jarige man uit Keerbergen werd door de politie opgemerkt, omdat hij aan hoge snelheid op de ring van Leuven reed. Toen de patrouille hem achterna ging, probeerde hij nog te ontkomen en beging hierbij enkele […]
Het bericht Twintiger vlucht voor politiecontrole en denkt politie te slim af te zijn verscheen eerst op Leuven Actueel.

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd een twintiger door de Leuvense politie betrapt op rijden onder invloed. De 26-jarige man uit Keerbergen werd door de politie opgemerkt, omdat hij aan hoge snelheid op de ring van Leuven reed. Toen de patrouille hem achterna ging, probeerde hij nog te ontkomen en beging hierbij enkele verkeersinbreuken. In de Tervuursestraat zette hij zijn voertuig aan de kant en kroop snel naar de achterbank. Hij verklaarde aan de politie dat hij niet met zijn auto gereden had, maar viel snel door de mand. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn en zijn rijbewijs werd ingetrokken.

Het bericht Twintiger vlucht voor politiecontrole en denkt politie te slim af te zijn verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over