Twee nieuwe spelers voor Stella Artois Leuven Bears

Win tickets voor wedstrijd Leuven Bears
Over twee maanden start - als corona geen stokken in de wielen steekt - het nieuwe competitieseizoen van Stella Artois Leuven Bears. Opvallend is dat de Bears daarvoor nog twee nieuwe spelers aantrekken.
Ebondo
Haynes

“Onze spelers zijn klaar voor de nieuwe competitie die in november start”, klinkt het bij de Leuven Bears. “Brandan Stith en Joshua Heath zijn terug uit de VS. Ook onze nieuwe spelers Thibault Vanderhaegen en Ziga Fifolt hebben hun eerste trainingen achter de rug en samen met Joris, Seppe, Luka en Jonas is het A-team compleet. Of toch bijna…”

“Hugh Robertson heeft recent heel onverwacht beslist om te stoppen met basketten. Dit was voor alle partijen een volslagen verrassing. Ons trainersduo heeft heel snel de omslag gedaan, we moeten als team nu eenmaal vooruitkijken. Daarom hebben we beslist om Hugh te vervangen door twee waardige topspelers, Joe Ebondo en Randy Haynes, die ooit samen gespeeld hebben bij Old Dominion en elkaar dus goed kennen.”

Randy is 25 jaar (1m93). Na zijn periode bij Old Dominion heeft hij in de G-League bij de Detroit Pistons gespeeld. Daarna speelde hij in Slovenië tot Covid-19 toesloeg. Joe is 27 jaar (2m01) en heeft vorig seizoen al een paar keer meegetraind, waar hij al bijzonder positief opviel.

“Op die manier bestaat de kern opnieuw uit tien spelers die we aanvullen met talenten uit onze U21-werking.”

Lees meer over