Terrastafels maken plaats voor zwembadjes

Stelplaats
De hitte van de voorbije dagen heeft heel wat uitbaters gedwongen om creatief te zijn. Zo verving Stelplaats haar terrastafels door acht zwembadjes. En het Brouwateljee in Lubbeek plaatste zwembadjes onder de tafels voor frisse voeten.

Afgelopen weekend liepen de temperaturen op tot 38 graden. Voor veel mensen té warm om iets uit te steken. Zelfs een terrasje leek plots een niet te nemen hindernis. Enkele horeca-uitbaters besloten creatief om te springen met de warmte en hun terras om te toveren tot een waterparadijs.

Stelplage, het zomerconcept van de jongerenspot Stelplaats, aan de Diestsevest in Leuven, verving de terrastafels door acht privé-zwembadjes van 3 meter op 2. Plaats dus voor acht bubbels van vijf personen die lekker konden dobberen en hun drankje drinken in het water.

Ook het Brouwateljee in Lubbeek plaatste zwembadjes op het terras, weliswaar onder de tafels, zodat de klanten tenminste hun voeten fris konden houden. Een welkom extraatje waar veel mensen met volle teugen van genoten.

Brouwateljee

Foto's: Facebook Stelplaats & Brouwateljee

Lees meer over