Studentenfietsen nu ook beschikbaar voor scholieren

5 mei 2020 | 14u10 | Gepost door redactie
Studentenfietsen nu ook beschikbaar voor scholieren
VELO is gekend als verhuurder van tweedehands studentenfietsen. Elk jaar verhuurt VELO meer dan 7.000 fietsen. Het merendeel daarvan aan studenten KU Leuven en UCLL.
Het bericht Studentenfietsen nu ook beschikbaar voor scholieren verscheen eerst op Leuven Actueel.

Ook VELO wil zijn steentje bijdragen in het kader van de strijd tegen het coronavirus. Vanaf 1 april was noodherstel aan de fiets al mogelijk. Nu zet VELO een stap verder en breidt het zijn studentenaanbod uit naar het secundair onderwijs. Dit laatste start immers – gefaseerd – binnenkort opnieuw op. Gebruik van trein en bus wordt niet echt geadviseerd. Maar niet alle leerlingen secundair onderwijs hebben een fiets beschikbaar. Aan dat euvel wil VELO tegemoet komen door de tweedehands studentenfietsen ook beschikbaar te stellen voor leerlingen secundair onderwijs. En dit aan studententarief.

Vanaf 11 mei kunnen ook leerlingen secundair onderwijs een tweedehands fiets huren bij VELO. Ze kunnen daarvoor terecht in de Hollestraat 1 in Heverlee, op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 u. De verhuur gebeurt per maand. Voor de huur van 2 maanden (van nu tot het einde van het schooljaar) betaalt een leerling € 23 (en een waarborg van € 70 die integraal wordt terugbetaald bij inlevering van de fiets), onderhoud en herstel inbegrepen.

Het bericht Studentenfietsen nu ook beschikbaar voor scholieren verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over