Street Heart kleurt de straten met een boodschap aan jouw geliefde

16 April 2020 | 12u58 | Gepost door redactie
Street Heart kleurt de straten met een boodschap aan jouw geliefde
Treepack en Warsnoes slaan de handen in elkaar en verspreiden liefde in de vorm van street art. In het straatbeeld dus: aan je voordeur, op je raam of voor je huis. En liefde, uiteraard. Want we missen allemaal wel iemand, kennen een persoon die een schouderklop verdient of willen graag een bedankje de wereld insturen. En dat kan met Street Heart. Want Treepack schakelt lokaal talent Warsnoes in om deze boodschappen te verspreiden in Leuven.
Het bericht Street Heart kleurt de straten met een boodschap aan jouw geliefde verscheen eerst op Leuven Actueel.

‘Blijf in uw kot’, is de catchphrase van 2020. En dat doen we massaal, voor het grotere goed. Bedankt daarvoor! Want samen staan we sterker en komt het allemaal wel goed. De hele thuisblijf-beweging brengt echter ook een hoop eenzaamheid, gemis en verdriet met zich mee. De Belg laat zich gelukkig niet zomaar kisten en stuurt massaal kaartjes, boeketjes en lekkernijen van deur tot deur. Maar bloemen verwelken en koekjes zijn snel op, dus ging Treepack op zoek naar iets meer permanent.

Met Street Heart lanceert Treepack een beweging waarbij mensen een boodschap kunnen sturen naar geliefden die ze missen. Een semi-permanente boodschap, want die wordt met krijtstift op het raam van hun ontvanger getekend. “Op deze manier geven we samen het straatbeeld kleur, steken we elkaar een hart onder de riem en verspreiden we een positieve boodschap. En daar hebben we allemaal een beetje nood aan nu, toch?”, vinden ze bij Treepack.

Een bedankje aan je dochter die elke week jouw boodschappen doet? Een schouderklopje aan jouw verplegende buurman die zich de longen uit het lijf werkt? Een dikke zoen aan de bomma die je al meer dan een maand niet hebt gezien? Zeg het kort en krachtig: op hun raam! Of beter nog, laat Treepack het doen voor jou: alles kan en alles mag.

De kick off vindt plaats in Leuven, hometown van het kunstenaarscollectief Treepack. Voor Street Heart werken ze samen met lokale artiesten. De culturele sector ligt even op zijn rug en heeft de afgelopen jaren al wat klappen moeten verduren. Daarom kiezen ze in Leuven ook resoluut voor jong, lokaal talent: Warsnoes. Zij fleurt sinds het begin van haar carrière de ramen van Leuven met inspirerende boodschappen.

Iedereen kan zich volledig gratis inschrijven via www.treepack.be/streetheart.?utm_source=rss&utm_medium=rss Treepack kiest 10 boodschappen die op 25 en 26 april 2020 hun plek vinden op het raam van de gelukkigen. Benieuwd naar het resultaat? Hou dan zeker hun sociale kanalen in ‘t oog, en wie weet staat er binnenkort wel een leuke boodschap op jouw venster.

 

Het bericht Street Heart kleurt de straten met een boodschap aan jouw geliefde verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over