Steph Goossens en Rudi Vranckx zijn peters 32ste editie Leuvense Kerstmarkt

20 november 2019 | 14u10 | Gepost door redactie
Steph Goossens en Rudi Vranckx zijn peters 32ste editie Leuvense Kerstmarkt
De Leuvense Kerstmarkt is al aan zijn 32ste jaargang toe. Voor deze editie, die plaatsvindt van woensdag 11 december tot en met zondag 22 december, staan maar liefst 2 peters centraal. Acteur Steph Goossens en oorlogsjournalist Rudi Vranckx zetten zich samen met de kerstmarkt in voor het goede doel LUMOS. Deze Leuvense vrijwilligersorganisatie streeft naar kwalitatieve gezondheidszorg in Afrika.
Het bericht Steph Goossens en Rudi Vranckx zijn peters 32ste editie Leuvense Kerstmarkt verscheen eerst op Leuven Actueel.

Steph Goossens en Rudi Vranckx worden de peters van de 32ste editie van de Leuvense Kerstmarkt. Ieder jaar zamelt deze kerstmarkt geld in voor een goed doel. Dit jaar is dat LUMOS, de Leuvense Universitaire Medische Ontwikkelingsamenwerking en Solidariteit. Deze organisatie streeft naar kwalitatieve gezondheidszorg in Congo, Rwanda, Kameroen en Benin. Hier zetten ze zich in voor de ontwikkeling van vrouwen en kinderen, maar ook voor het onderricht van gezondheidswerkers.

Selfie met de kerstman, feeërieke verlichting en Brasserie Rudolf
Tijdens deze 32ste editie zijn er een aantal nieuwigheden te vinden op de Leuvense Kerstmarkt. Naast de 140 standen boordevol lekkernijen en hebbedingen, vind je nu ook een selfiehoek en nog meer feeërieke verlichting in het sparrenbos. Bovendien verhuist het sparrenbos naar een nieuw plekje op het Herbert Hooverplein, waar je de kerstman kan ontmoeten. Je kan er zelfs binnenkijken in zijn leefruimte! Als je een originele kerstselfie maakt in de selfiehoek en hem post op sociale media, maak je zelfs kans op een leuk cadeautje van de kerstman. Je bezoek aan de kerstmarkt kan je nog altijd het beste afsluiten met een heerlijk drankje in Brasserie Rudolf, centraal op het Ladeuzeplein.

Het bericht Steph Goossens en Rudi Vranckx zijn peters 32ste editie Leuvense Kerstmarkt verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over