Stem voor de foto van Lucas Renders uit Kessel-Lo

3 november 2021 | 09u33 | Gepost door annpeeters
foto

Lucas Renders uit Kessel-Lo is één van de 10 genomineerden in de categorie ‘Mens’ van de National Geographic fotowedstrijd 2021. Met zijn foto ‘Vissers versus natuur’ wist hij genoeg stemmen te verzamelen om het tot de laatste 10 te schoppen. De foto met de meeste stemmen wint de felbegeerde publieksprijs. 

Lucas Renders maakte de foto in Portugal: "Tijdens een motorreis in Portugal waagde ik me kort bij de kliffen om een beeld te maken van de woelige Atlantische Oceaan. Toen merkte ik deze visser op die het gevecht aanging met de bulderende zee. De chaos van de rotsblokken en het opspattende water waar het zonlicht haar weg in zoekt plaatsen deze onversaagde visser in een onwerkelijke setting."

Nog tot 7 november kan er gestemd worden op de 10 genomineerden. De uiteindelijke winnaars van de 3 categorieën ‘Dier’, ‘Landschap’ en ‘Mens’ worden op 21 november bekend gemaakt.  

Naast een glazen award en een jaarabonnement op National Geographic Magazine ontvangen de winnaars een OPPO Smart Watch. Daarnaast verschijnen de winnende foto's in de Nederlandstalige editie van National Geographic Magazine. 

Dus een warme oproep, help Lucas om de wedstrijd te winnen door te gaan stemmen op https://www.nationalgeographicfotowedstrijd.nl/inzendingen/?id=45896 .  Vergeet je stem nadien niet te bevestigen via de antwoordmail die je ontvangt. 

Lees meer over