Stad Leuven trakteert zijn personeelsleden op dagje Walibi, kostprijs: 60.000 euro

Walibi

Leuven trakteert op maandag 24 oktober al zijn personeelsleden op een dagje pretparkplezier in Walibi. Op die dag zullen de stadsloketten grotendeels toe blijven. Dat kan de stad 60.000 euro kosten, tenminste als alle 1.250 personeelsleden op het aanbod ingaan.

Op maandag 24 oktober wordt iedereen verwacht met de trein, zo meldt HLN. Wie niet mee wil of kan, moet verlof aanvragen. Wie op maandag normaal niet aan de slag is, kan een roosterwissel aanvragen om mee te kunnen op Halloweenuitstap naar Waver. ’s Middags wordt er gezamenlijk geluncht in ‘Rebellion Land’. Iedereen van de stad Leuven mag en kan mee, alsook de leerkrachten van SLAC, OCMW-personeel en die van M Leuven, medewerkers van stedelijke vzw's, AG Stadsontwikkeling en werknemers van de Erfgoedsite Abdij van Park. De uitstap naar Walibi met de trein en lunch kost 48 euro per persoon. 48 maal 1.250 personeelsleden is exact 60.000 euro.

De personeelsdag is een jaarlijks weerkerend evenement aan de stad Leuven, door corona kwam het twee keer niet zo ver. Het personeel werd in juni jongstleden al eens getrakteerd op een feestje in de Brabanthal in Leuven. De stadsloketten blijven op 24 oktober gesloten, maar er zou een minimale dienstverlening gewaarborgd worden.

Lees meer over