Stad en Horeca Leuven presenteren nieuwe horecagids 2022

2 februari 2022 | 10u10 | Gepost door annpeeters
gids
In de brochure worden naar goede gewoonte lokale zaken uitgelicht. Door dit boekje te verspreiden onder toeristen, nieuwe studenten en op de vele handelsevenementen die de stad rijk is zetten ze de rijkdom en kwaliteit van de Leuvense horeca in de verf.

Schepen van Handel Johan Geleyns (CD&V) is blij met de publicatie: “De afgelopen jaren waren niet gemakkelijk voor onze horeca. Toch is Horeca Leuven altijd een constructieve partner geweest en hebben we dankzij de goede verstandhouding samen heel wat maatregelen kunnen nemen om de sector te ondersteunen. Daarbij wil ik zeker een pluim geven aan het bestuur van Horeca Leuven om ten dienste te staan voor alle horeca, niet enkel hun leden. Ik hoop dat iedereen in deze gids de nodige inspiratie vindt om telkens weer nieuwe ontdekkingen te kunnen doen in onze diverse en kwalitatieve Leuvense ho, re en ca.”

Schepen van Toerisme Denise Vandevoort (Vooruit) sluit zich daarbij aan: “Steeds meer toeristen kennen Leuven omwille van het prachtige erfgoed, maar zeker ook voor onze levendige horeca. Want Leuven staat gelijk aan gezelligheid en lekker eten en drinken. Gastronomie en cultuur gaan hier hand in hand. Laat je verrassen in onze sfeervolle cafés en gezellige restaurants. En geniet daarna van een welverdiende rust in een van onze kwaliteitsvolle hotels of charmante B&B’s. Blader door deze gids en dompel je onder in de unieke sfeer van onze stad!”