Sportoase TV is groot succes

1 April 2020 | 11u31 | Gepost door redactie
Sportoase TV is groot succes
Sportoase sloot als eerste in haar sector de deuren op donderdag 12 maart en was hierin een voorbeeld voor vele andere zwembaden en sportcentra. Zoals steeds heeft Sportoase ook nu het beste voor met de gezondheid van België en richtte het ‘Sportoase TV’ op.
Het bericht Sportoase TV is groot succes verscheen eerst op Leuven Actueel.

Op woensdag 18 maart ging de eerste aflevering online op www.sportoase.be?utm_source=rss&utm_medium=rss en die werd meer dan gesmaakt. Ondertussen vonden al meer dan 20.000 mensen de weg naar dit ‘fitte’ kanaal en hopen we heel België gezond te houden op deze manier. Het mentale en fysieke belang van beweging is zo immens groot deze periode dat we dit succes met veel trots in de kijker zetten. We bieden namelijk een gezondheidsplatform voor iedereen aan. Elke leeftijdscategorie of niveau kan terecht op Sportoase TV. Zo hebben we specifieke challenges en bewegingsoefeningen voor kinderen maar ook aangepaste workouts voor senioren en beginners. We brengen zelfs onze coaches tot in de
woonkamers met uitdagende oefeningen per spiergroep, zo kan er dagelijks zelf gekozen worden welke spieren er aan het werk gezet worden.
Naast deze workouts en bewegingsoefeningen zorgen we er samen met gezondheidsicoon en bewegingswetenschapper, Sonja Kimpen, voor dat iedereen de eventuele extra kilo’s tijdens deze uarantaine de baas kan blijven dankzij een dagelijkse voedingstip.
Specialiste in het vak en ex-triatlete, Sofie Goos, maakt bovendien elke aflevering compleet met een motiverende looptip.
Elke maandag en elke donderdag, stipt om 16 uur, wordt er via de website www.sportoase.be?utm_source=rss&utm_medium=rss en het Sportoase YouTube-kanaal een volledig nieuwe aflevering en workout online geplaatst.

Het bericht Sportoase TV is groot succes verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over