Sportoase heropent na 7 maanden

sportoase
Na 7 maanden van gedwongen sluiting, opent Sportoase op woensdag 9 juni opnieuw de deuren en kan men weer gebruik maken van alle faciliteiten. Van de gedwongen sluiting werd gebruik gemaakt om een nieuw verluchtingssysteem te installeren om sporten in alle veiligheid mogelijk te maken.

"Om de 7 minuten verversen we de lucht in onze sportruimtes met 100% nieuwe en verse buitenlucht", vertelt algemeen directeur, Michaël Schouwaerts. "De uitmuntende en veilige werking van dit systeem werd bewezen op het nationale testevent voor fitness op dinsdag 1 juni in Sportoase Stede Akkers – Hoogstraten, waar we tijdens een anderhalf uur durende proef tot wel 60 mensen konden ontvangen, 22 meer dan het veiligheidsprotocol in 2020 voorschreef, zonder ook nog maar in de buurt te komen van de gezondheidsdrempel van 900 PPM voor kantoorruimtes. "

De outdoor workouts die sinds 8 mei in de buitenlucht georganiseerd werden, zullen vanaf morgen bijgevolg vervangen worden door indoor workouts, maar wel nog steeds in diezelfde buitenlucht.

Speciaal voor de grote heropening voorziet Sportoase tal van promoties, zodat mensen terug de draad kunnen oppikken. "Zo voorzien we 100 exclusieve Back On Track-pakketten, waarbij we 100 enthousiaste en levenslustige mensen 6 weken lang van kortbij opvolgen met personal coaching en lifestyle begeleiding, plus een gratis Healthscan, waarmee we hun volledige lichaamssamenstelling in kaart brengen", aldus nog Schouwaerts. "Daarnaast willen we mensen de kans bieden om te komen sporten met hun favoriete bubbelcontact. De onderlinge banden die gedurende de lockdownperiode zijn ontstaan, scheppen immers een speciale link en die link willen we nu extra in de verf zetten, door mensen een korting aan te bieden van -20% bij de aankoop van een abonnement voor hun bubbelcontact."

Om het tekort aan sport en beweging extra te compenseren, verlengen e ook kosteloos de duurtijd van nieuwe abonnees. "Bij aankoop van een jaarabonnement krijgen onze leden er een maand beweegplezier extra bovenop, tienbeurtenkaarten verlengen we met twee extra sessies", besluit hij. "Voor diegenen die zelf eerst nog even de positieve invloed van ons AIR-systeem willen komen testen, voorzien wij ook de mogelijkheid tot een vrijblijvend bezoek aan één van onze centra, waarbij je op actieve wijze de proef op de som kan nemen.

Lees meer over