Sportoase blikt terug op knalzomer met 14 procent meer zwemmers

5 september 2019 | 12u27 | Gepost door redactie
Sportoase blikt terug op knalzomer met 14 procent meer zwemmers
453.189 zwemmers: dat is het fenomenale aantal bezoekers dat Sportoase als groep afgelopen zomer tussen 1 juli en 31 augustus mocht verwelkomen in haar 15 actieve sites met zwembad. Een nieuw jaarrecord voor Sportoase als kroon op een onwaarschijnlijke topzomer zonder incidenten.
Het bericht Sportoase blikt terug op knalzomer met 14 procent meer zwemmers verscheen eerst op Leuven Actueel.

Zo blikt Sportoase vooral met zeer veel voldoening terug op de grote Zwem Veilig! campagne die afgelopen zomermaanden actueler dan ooit was. Daarnaast is Sportoase maar wat trots dat een jarenlang consistent en consequent beleid maakt dat bezoekers in gelijk welke Sportoase site nog steeds in alle rust en comfort kunnen komen zwemmen. Sportoase blijft daarom ook inzetten op een hoge aanspreekbaarheid en waakzaamheid van al haar medewerkers, onderhoudspersoneel en vooral redders.

Dit consequente beleid wordt duidelijk geapprecieerd door de bezoekers van Sportoase, wat zich dan ook vertaalde in zeer positieve cijfers. Zo boekte Sportoase Wilsele-Putkapel op 25 juli tijdens het hoogtepunt van de hittegolf een dagrecord. In Wilsele-Putkapel mocht men die dag maar liefst 516 zwemmers verwelkomen die op zoek gingen naar een iets koelere omgeving. Ook alle andere sites tekenden die dag voor een significante stijging in bezoekersaantallen. Net zoals regenachtige of grijze zomerdagen ook nog steeds een garantie op extra bezoekers zijn die zich even komen uitleven in een familiale omgeving. Uiteindelijk vonden 22.500 zwemmers de weg naar Sportoase Wilsele-Putkapel.

Met dit resultaat doet Sportoase maar liefst 14 procent beter dan vorig jaar in dezelfde periode. Een bevestiging dat de bezoekers van Sportoase nog steeds de meerwaarde zien in het 7 op 7-openingsbeleid, gekoppeld aan de hoogste normen in kwaliteit en omkadering, zowel naar beleving als omgeving. En daarbij blijft de focus van Sportoase vooral toegespitst op veiligheid én een aangename zwemomgeving waar iedereen zich thuis voelt.

Het bericht Sportoase blikt terug op knalzomer met 14 procent meer zwemmers verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over