Sportoase biedt een zalige zomervakantie vol zwempret

Komt er een 50-meterbad en schaatspiste aan de Brabanthal?
Na 110 sluitingsdagen was het gisterochtend eindelijk zo ver: de zwemparadijzen van Sportoase in Leuven en Wilsele mochten de deuren heropenen. Dankzij het nieuwe reservatiesysteem, de uitgebreide gezondheidsmaatregelen en de vele enthousiaste medewerkers sprongen die eerste dag bijna 5.000 mensen op een veilige en gezonde manier in het zwemwater van de 16 Sportoase-zwembaden.

Zwemtickets en beurtenkaarten worden vlot besteld via de nieuwe webshop. Een aangepaste capaciteit van 50 procent en tijdsloten zorgen ervoor dat het altijd rustig vertoeven is en dat de bezoekers gespreid toekomen.

Sportoase heeft veel zwemwater en dus ook veel capaciteit zodat iedereen in alle veiligheid en comfort kan genieten van zijn of haar zwembeurt. Een leuke gezinsuitstap of baantjes trekken? Het kan allemaal deze zomer, er is nog voldoende plaats en ruimte voor iedereen!

“De temperatuurscanner aan de ingang, de ontsmettende handgels, de medewerkers die allemaal mondmaskers dragen en de pijlen op de grond, zorgen ervoor dat je je al vanaf het betreden van het gebouw tot je weer naar huis gaat, veilig voelt. Het water was bovendien heerlijk van temperatuur. Kortom, zwemmen bij Sportoase voelt veilig en compleet zorgeloos", zegt Johan Geleyns, schepen van Sport in Leuven.

Je merkt het, Sportoase belooft een zomervakantie vol zorgeloos zwem- en sportplezier, zodat de befaamde “staycation in eigen land” toch dat extra vleugje ‘op-reis-gevoel’ met zich meebrengt. Vandaag hebben bijna 5.000 bezoekers enthousiast gezwommen op een veilige en gezonde manier.

Lees meer over