Sociaal boekhoudkantoor uit Leuven wandelt 40 kilometer voor vluchtelingen

kleine prins
Op 3 oktober vindt de jaarlijkse Refugee Walk plaats waarmee mensen in Vlaanderen een symbolische route van 10, 20 of 40 km bewandelen om zo geld in te zamelen voor mensen op de vlucht. Ook het sociaal boekhoudkantoor De kleine prins is daarbij van de partij. Het kantoor is een beetje uniek in zijn soort. Het werkt uitsluitend voor non-profit organisaties.

“Dit is het derde jaar dat we meedoen aan de 40 kilometer”, vertelt Karin Middel. “Omdat wij een zijn kantoor zijn voor uitsluitend non-profit ondernemingen, willen we ook op een andere manier duiden dat goede doelen ons nauw aan het hart liggen. Een paar jaar geleden kwam Bruno Deprins, oprichter van het kantoor, met het idee om mee te doen. In ons team is wandelen en natuur ook heel belangrijk en we stonden onmiddellijk achter het idee.”

Met haar deelname wil het kantoor geld inzamelen voor het vluchtelingenwerk. Vorig jaar haalde het € 7.260 binnen. Dit jaar staat de teller voorlopig op € 5.000, maar er kan zeker nog meer bijkomen. Steunen kan nog altijd: https://www.refugeewalk.be/nl-NL/project/de-kleine-prins. Bedragen van € 40 zijn fiscaal aftrekbaar.

kleineprins2

Lees meer over