Snelle dagvaarding voor winkeldiefstal in Inno

13 oktober 2020 | 13u15 | Gepost door annpeeters
Dief steelt 22 pakken condooms, blikken tonijn en kersen
Een 19-jarige man is betrapt op winkeldiefstal in warenhuis Inno in de Diestsestraat in Leuven op zaterdag 10 oktober. Hij zal in november voor de rechtbank verschijnen.

De man kwam rond 15 uur de winkel binnen samen met een minderjarige kompaan. Ze namen een flesje parfum uit de rekken en begaven zich daarna naar de mannenafdeling. De minderjarige verdachte ging een pashokje binnen. Hij keerde zonder parfum buiten. De fles parfum werd later in de rugzak van zijn medeverdachte gevonden, de verpakking was verborgen onder het zitelement van het pashokje.
Nadien gingen de verdachten met twee pulls en een muts een pashokje binnen en keerden slechts met één trui terug. De winkeldetective hield de mannen tegen toen ze buiten stapten zonder te betalen. De meerderjarige verdachte had de gestolen pull aangetrokken en de muts in zijn jaszak verstopt. Hij werd onmiddellijk gedagvaard in toepassing van het snelrecht. Hij zal in november voor de rechtbank verschijnen. De minderjarige staat ingeschreven in Marche-en-Famenne en zal ter beschikking gesteld worden van het parket daar.
 

Lees meer over