Sieg De Doncker zet zich in als vrijwilliger

16 november 2019 | 19u34 | Gepost door redactie
Sieg De Doncker zet zich in als vrijwilliger
Op zaterdag 16 november 2019 vond de Grote Blind Gedropt vrijwilligersdag van Make Belgium Great Again en Give a Day plaats. Leuvens presentator en acteur Sieg De Doncker werd gedropt in de MAAKbar.
Het bericht Sieg De Doncker zet zich in als vrijwilliger verscheen eerst op Leuven Actueel.

Frances Lefebure, maar ook Dina Tersago, Sieg De Doncker, Maarten en Dorothee van QMusic en Belle Perez lieten zich blind droppen en brachten hun namiddag door met vrijwilligerswerk. Wat zij, en de ruim 1000 enthousiaste vrijwilligers, precies zouden doen, dat kwamen ze pas ter plaatse te weten.

De Grote Blind Gedropt werd officieel afgetrapt tijdens een startmoment om 11 uur op 5 grote verzamelplaatsen: Antwerpen, Brugge, Gent, Hasselt en Leuven. Het team van MBGA en een honderdtal ervaren vrijwilligers stonden klaar om de deelnemers te begeleiden op deze Blind Gedropt vrijwilligersdag. 164 vrijwilligersorganisaties werkten mee om deze dag mogelijk te maken; ook de betrokken steden verleenden hun steun.

Sieg De Doncker werd gedropt in Leuven, waar hij aan het werk werd gezet in de MAAKbar, een organisatie die actief is in de deel- en hersteleconomie. Sieg ging mee aan de slag om kapotte toestellen te herstellen.

Het bericht Sieg De Doncker zet zich in als vrijwilliger verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over