Sarah Steeno wint eerste quiz én etentje

Restaurant EED krijgt eerste Michelinster
Tien weken lang lanceren we iedere week op maandag een quiz via onze nieuwe app Leuven Actueel. Sarah Steeno uit Oud-Heverlee mag zich de trotse winnaar noemen van de eerste quiz én een etentje in Het land aan de overkant.

Elke wedstrijd bestaat uit drie meerkeuzevragen en één schiftingsvraag: wie alle vragen juist beantwoordt en het juiste antwoord op de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint een etentje in afwisselend Het land aan de overkant, Brasserie 500 en St-Jean. De bonnen blijven één jaar geldig, zodat je voldoende tijd hebt om je bon te verzilveren na de verplichte coronasluiting.

Vorige week ging de allereerste quiz van start, en die werd gewonnen door Sarah Steeno uit Oud-Heverlee. Zij beantwoordde alle vragen juist:

  1. Welke functie zou het Herbert Hooverplein dit jaar gehad hebben zonder de verplichte coronasluiting? Juist antwoord: Enkel eet- en drankstanden
  1. Welke Leuvense straat wordt op termijn een winkelwandelstraat? Juist antwoord: De Brusselsestraat tussen Amerikalaan en Lei
  1. Elke periode heeft zijn eigen trends. Wat is momenteel geen nieuwe trend? Juist antwoord: Muziek opnemen met zelfgemaakte instrumenten

Daarnaast benaderde Sarah het correcte antwoord op de schiftingsvraag het dichtst. Hoe vaak zal de app van Leuven Actueel op zondagavond 25 oktober om 22 uur gedownload zijn? Het juiste antwoord was 1.970, Sarah gokte op 1.882 downloads.

In totaal had 29 procent van de quizzers alle meerkeuzevragen juist. Wil jij ook deelnemen aan de wedstrijd en kans maken op een gratis etentje? Neem dan nog tot zondagavond 20 uur deel aan de tweede quiz via onze app Leuven Actueel. Die kan je downloaden via Google Play Store (Android) of iOS (Apple). Nadien volgt er telkens een nieuwe wedstrijd op maandag.

Lees meer over