Sarah, Luka en andere zangtalenten nemen deel aan VTM-programma Sing Again

Sarah en Luka

Vanaf 3 mei is er een nieuwe nostalgische talentenshow te zien op VTM. Er nemen ook zangeressen uit onze regio deel.

VTM is al 35 jaar lang hofleverancier van een hele resem toptalenten. Van de Soundmixshow, Idool, X Factor, Belgium’s Got Talent, Star Academy, The Voice Kids, The Voice van Vlaanderen, K2 Zoekt K3 of K3 Zoekt K3 tot shows waarin op zoek werd gegaan naar een nieuwe musicalster: duizenden gewone Vlamingen waagden hun kans. Sommigen bouwden een grote carrière uit, anderen barstten van het talent maar bewandelden andere paden. Speciaal voor 35 jaar VTM brengt de zender deze talenten vanaf vrijdag 3 mei samen in de nieuwe shiny floor show Sing Again, waar ze een nieuwe kans wagen. Hoe is het hen in al die jaren vergaan? Doen ze in de huiskamers nog een belletje rinkelen? Hoe brengen ze het er zoveel jaren later vanaf en wie wint de wedstrijd? Zes talenten maken zich alvast bekend: Pim Symoens uit Star Academy, Sarah De Koster (Leuven) uit de Soundmixshow, Youssri Mejdoubi uit Belgium’s Got Talent en Glenn Claes, Lola Obasuyi en Luka Cruysberghs (Wijgmaal) uit The Voice van Vlaanderen doen hun auditie nog eens over in Sing Again.

Luka Cruysberghs uit Wijgmaal nam deel aan The Voice van Vlaanderen 2017: "Het was speciaal, indrukwekkend en overweldigend om plots de leadzangeres van Hooverphonic te zijn. Als ik erop terugkijk was het echt een mooie ervaring. Ik heb op jonge leeftijd veel bijgeleerd, plekken gezien en mensen leren kennen. Het afscheid heeft wel even ‘gepikt’ maar in the end ben ik blij dat ik mijn eigen muziek ben kunnen beginnen maken. Niet zo succesvol als Hooverphonic, maar heel fijn om te kunnen doen.

Sarah De Koster uit Leuven nam deel aan Soundmixshow 1997: Bij mijn deelname aan de Soundmixshow was ik 16 jaar. Dat was de tijd waarin je nog echt een platencontract kreeg na je overwinning. Ik heb dus meteen zo’n contract gekregen en toen is het als een trein vertrokken. Drie albums en heel veel singles, waaronder You Are The Reason met Koen Wauters. Ik heb dat nummer echt nog 10.000 keer gezongen.” Nu werkt Sarah op de dienst Begraafplaatsen van Stad Leuven. Haar dochter Josefien (15) nam onlangs deel aan The Voice Kids. Toen klom mama Sarah ook nog eens op het podium.

Lees meer over