Politie voert buurtonderzoek uit naar aanleiding van inbraken

13 februari 2020 | 12u17 | Gepost door redactie
Politie voert buurtonderzoek uit naar aanleiding van inbraken
Een grote groep agenten trok donderdagvoormiddag de aandacht in de buurt van de Platte Lostraat in Kessel-Lo “Naar aanleiding van verschillende inbraken in de omgeving voerden we een buurtonderzoek uit”, laat Nicolas Del Piero, hoofdinspecteur van Politie Leuven daarover weten. “Woensdagavond werd er ingebroken in een appartement in de Grensstraat in Kessel-Lo. De inbrekers konden […]
Het bericht Politie voert buurtonderzoek uit naar aanleiding van inbraken verscheen eerst op Leuven Actueel.

Een grote groep agenten trok donderdagvoormiddag de aandacht in de buurt van de Platte Lostraat in Kessel-Lo “Naar aanleiding van verschillende inbraken in de omgeving voerden we een buurtonderzoek uit”, laat Nicolas Del Piero, hoofdinspecteur van Politie Leuven daarover weten.

“Woensdagavond werd er ingebroken in een appartement in de Grensstraat in Kessel-Lo. De inbrekers konden op het balkon klimmen en daar een schuifraam forceren. Heel het appartement werd doorzocht en er werd cash geld buitgemaakt.” Toen de bewoners later op de avond thuiskwamen ontdekten ze dat er ingebroken was. De politie werd verwittigd en stelde proces-verbaal op.

Op de Eénmeilaan in Kessel-Lo werd er woensdagavond ingebroken in twee appartementen. In het eerste appartement konden de inbrekers op het balkon klimmen en het schuifraam forceren. Ze doorzochten heel de woning maar maakten niets buit. In het gebouw ernaast sloegen de inbrekers een raam op de eerste verdieping in. Daar gingen ze aan de haal met juwelen. De politie stelde telkens proces-verbaal op.

Heverlee

In de Hertogstraat in Heverlee werd een vrouw woensdagavond opgeschrikt door een inbreker. Toen de inbreker een slaapkamerraam op de gelijkvloerse verdieping van het huis wou forceren viel er een bloempot op de grond. De bewoonster werd door dit geluid gealarmeerd en toen ze ging kijken zag ze dat het raam beschadigd was. Op dat moment was er van de inbreker geen spoor meer. De politie werd verwittigd en ging nog in de buurt naar de inbreker op zoek. Hij kon niet meer aangetroffen worden maar er werd proces-verbaal opgesteld.

Het bericht Politie voert buurtonderzoek uit naar aanleiding van inbraken verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over