Politie kan bericht over verkrachter(s) niet bevestigen

7 november 2019 | 10u26 | Gepost door redactie
Politie kan bericht over verkrachter(s) niet bevestigen
Sinds gisterenavond doet er onder Leuvense studenten een bericht de ronde over verkrachter(s) die meisjes viseren in de buurt van het Ladeuzeplein. Volgens studente C.D., die het bericht verspreidde, zouden er al drie meisjes verkracht zijn en zou ze over filmpjes beschikken. Vandaag heeft de studente echter haar berichten gewist. Wij deden navraag bij de […]
Het bericht Politie kan bericht over verkrachter(s) niet bevestigen verscheen eerst op Leuven Actueel.

Sinds gisterenavond doet er onder Leuvense studenten een bericht de ronde over verkrachter(s) die meisjes viseren in de buurt van het Ladeuzeplein. Volgens studente C.D., die het bericht verspreidde, zouden er al drie meisjes verkracht zijn en zou ze over filmpjes beschikken. Vandaag heeft de studente echter haar berichten gewist.

Wij deden navraag bij de Leuvense politie en daar kunnen ze het verhaal niet bevestigen: “Gisterenavond deed onder de Leuvense studenten op sociale media inderdaad een bericht de ronde over een bende die jonge vrouwen zou viseren op het Ladeuzeplein in Leuven. Dit is echter geen communicatie van de Leuvense politie en dit wordt ook niet ondersteund door de informatie die wij momenteel ter beschikking hebben. Iemand die slachtoffer is van dergelijke feiten kan steeds contact opnemen met de politie en elke melding wordt altijd onderzocht. De politie kreeg eveneens de melding dat dit bericht op sociale media verspreid zou zijn tijdens een uit de hand gelopen doopopdracht. Ook die piste wordt onderzocht en wanneer we kunnen zullen we hier meer informatie over geven.”

 

Het bericht Politie kan bericht over verkrachter(s) niet bevestigen verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over