Personeel brasserie De Abdijmolen bestolen

11 juni 2019 | 18u14 | Gepost door redactie
Maandagavond drong een dief binnen in de kleedkamer van het personeel van de Abdijmolen in Heverlee. De man slaagde erin om ongemerkt binnen te glippen in de private delen van de brasserie in de historische gebouwen van de Abdij van Park. De dief ging er aan de haal met een mobiele telefoon en een autosleutel. […]
Het bericht Personeel brasserie De Abdijmolen bestolen verscheen eerst op Leuven Actueel.

Maandagavond drong een dief binnen in de kleedkamer van het personeel van de Abdijmolen in Heverlee. De man slaagde erin om ongemerkt binnen te glippen in de private delen van de brasserie in de historische gebouwen van de Abdij van Park.

De dief ging er aan de haal met een mobiele telefoon en een autosleutel. Uit een andere ruimte graaide hij ook nog eens een beamer mee. Toen hij met de gestolen sleutel de auto van de kok opende, werd hij opgemerkt door een voorbijganger. Die zag hoe de verdachte man de auto doorzocht waarna de opmerkzame burger meteen de hulpdiensten verwittigde.

De Leuvense politie kwam onmiddellijk ter plaatse, maar de vogel was al gaan vliegen. Er werd proces-verbaal opgesteld voor diefstal.

Het bericht Personeel brasserie De Abdijmolen bestolen verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over