Overlast in het nachtleven

15 september 2019 | 18u01 | Gepost door redactie
Zelf achter dieven aan op Oude Markt
De politie stelde de nacht van vrijdag op zaterdag een pv op naar aanleiding van een schermutseling met een klant die in een café op de Oude Markt geen drank meer kreeg. Een persoon die in een ander café de portefeuille van een klant had gestolen, kon worden opgepakt. De feiten waren gefilmd door de […]
Het bericht Overlast in het nachtleven verscheen eerst op Leuven Actueel.

De politie stelde de nacht van vrijdag op zaterdag een pv op naar aanleiding van een schermutseling met een klant die in een café op de Oude Markt geen drank meer kreeg.

Een persoon die in een ander café de portefeuille van een klant had gestolen, kon worden opgepakt. De feiten waren gefilmd door de bewakingscamera van het café.

Zaterdagnacht werd een 28-jarige dronken klant woonachtig in Leuven die vervelend deed tegen andere klanten, opgepakt en te slapen gelegd in de politiecel.

Een 18-jarige man uit Leuven kreeg vrijdagnacht omstreeks 2 uur op het Rector De Somerplein om onbekende reden enkele klappen van een 27-jarige man eveneens uit Leuven. Na de feiten wandelde de dader weg. Een patrouille kon hem even later een paar straten verder aantreffen en oppakken. De man was onder invloed van drugs. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis voor verzorging. Er werd pv opgesteld.

Het bericht Overlast in het nachtleven verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over