Originele reisgids voor longboarders, fietsers en skaters

22 januari 2021 | 10u00 | Gepost door annpeeters
longboard
Tijdens de zomer van 2020 verkende Kim V. samen met enkele vrienden Vlaanderen per longboard. Na 800 km aan verrassende ervaringen was het tijd om dit alles met de buitenwereld te delen via de reisgids ‘Skate On Track’.

Ontdek Vlaanderen op een speelse en gezonde manier vanop het longboard, skates, step of stalen ros. Het is een onderdompeling in een gevarieerd landschap vol verrassingen, contrasten en mooie panorama’s. Plezier, verrijking en een gezonde levensstijl staan centraal in dit avontuur. De 13 trips en 64 etappes zijn gebaseerd op het fietsknooppuntennetwerk. 

Aan overnachtingsmogelijkheden geen gebrek. Volg het avontuur en kampeer bij de boer, in de bossen of in een abdij. Of kies het comfort van een bed in één van de ettelijke ho(s)tels en B&B’s onderweg.

Vele cafés, picknickzones, restaurants met zonovergoten terrasjes zorgen ervoor- als het weer mag- dat je niets tekort komt onderweg. Het pad loodst je eveneens langs toeristische bezienswaardigheden en skate area’s. Proef van de lekkerste streekgerechten en download handige apps die je tochten nog interessanter maken.

Meer info hier.

Lees meer over