Opnieuw inbraak in apotheek

24 oktober 2019 | 14u20 | Gepost door redactie
Derde inbraak in apotheek in één week
Onbekenden hebben woensdagnacht een raam van een apotheek op het Baron August de Becker-Remyplein ingeslagen en vervolgens de inhoud van de kassa gestolen. Het labo kwam ter plaatse voor een sporenonderzoek. Dinsdagnacht werd er ook al ingebroken in een apotheek in de Parkstraat. Daar gingen inbrekers aan de haal met het wisselgeld uit de kassa. […]
Het bericht Opnieuw inbraak in apotheek verscheen eerst op Leuven Actueel.

Onbekenden hebben woensdagnacht een raam van een apotheek op het Baron August de Becker-Remyplein ingeslagen en vervolgens de inhoud van de kassa gestolen. Het labo kwam ter plaatse voor een sporenonderzoek. Dinsdagnacht werd er ook al ingebroken in een apotheek in de Parkstraat. Daar gingen inbrekers aan de haal met het wisselgeld uit de kassa.

Inbraakpoging

Onbekenden hebben woensdagnacht proberen inbreken in een woning in de Arthur Meulemanslaan in Heverlee. De daders beschadigden een schuifraam, maar slaagden er niet in de woning binnen te geraken. Uit bloedsporen bleek dat ze zich bij hun poging om binnen te geraken, wel hadden verwond. Ook aan de achterdeur waren braaksporen te zien, maar deze kregen de daders evenmin open.

Het bericht Opnieuw inbraak in apotheek verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over