Ongevallen: een overzicht

1 oktober 2019 | 14u44 | Gepost door redactie
Fietsster aangereden aan Tervuursepoort
Een 41-jarige fietser uit Kessel-Lo werd dinsdagmorgen omstreeks 8 uur met een ziekenwagen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg, nadat hij in de Pieter Nollekensstraat in een aanrijding kwam een personenwagen. De fietser kwam ten val en liep een bloedneus op. Twee fietssters, een 18-jarige uit Genk en een 15-jarige uit Heverlee, werden beiden dinsdagmorgen omstreeks […]
Het bericht Ongevallen: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Een 41-jarige fietser uit Kessel-Lo werd dinsdagmorgen omstreeks 8 uur met een ziekenwagen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg, nadat hij in de Pieter Nollekensstraat in een aanrijding kwam een personenwagen. De fietser kwam ten val en liep een bloedneus op.

Twee fietssters, een 18-jarige uit Genk en een 15-jarige uit Heverlee, werden beiden dinsdagmorgen omstreeks 8 uur met de ziekenwagen overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis, nadat ze in de Kardinaal Mercierlaan met mekaar in aanrijding waren gekomen en tegen de grond gingen. Beiden raakten bij de valpartij gewond in het aangezicht.

Een 48-jarige fietsster uit Leuven werd maandagavond omstreeks 16.30 uur met een ziekenwagen overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis, nadat ze op de Erasme Ruelensvest ten val was gekomen. De kwetsuren van de vrouw waren niet levensbedreigend.

Het bericht Ongevallen: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over