Ongevallen: een overzicht

10 januari 2020 | 11u42 | Gepost door redactie
Een 54-jarige bestuurster uit Leuven raakte donderdagavond omstreeks 15.15 uur licht gewond, toen ze op de Tiensevest ter hoogte van het provinciegebouw werd aangereden door een politievoertuig dat met blauwe lamp en siréne op weg was naar een dringende tussenkomst. De bestuurster van de aangereden auto had een eerste politievoertuig laten passeren en week toen […]
Het bericht Ongevallen: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Een 54-jarige bestuurster uit Leuven raakte donderdagavond omstreeks 15.15 uur licht gewond, toen ze op de Tiensevest ter hoogte van het provinciegebouw werd aangereden door een politievoertuig dat met blauwe lamp en siréne op weg was naar een dringende tussenkomst. De bestuurster van de aangereden auto had een eerste politievoertuig laten passeren en week toen uit naar links op het ogenblik dat op dat rijvak een tweede politiewagen kwam aangereden. De politiewagen reed tegen de achterzijde van de personenauto. De bestuurster van het aangereden voertuig kwam met haar hoofd tegen het stuur van de auto terecht. Ze werd met een ziekenwagen overgebracht naar het heilig Hartziekenhuis. Het politievoertuig moest worden getakeld. De politie-inspecteurs bleven ongedeerd. De politie van de zone HerKo deed de vaststellingen.

Een 25-jarige fietser uit Leuven raakte donderdagavond omstreeks 19 uur licht gewond toen hij in de Kapucijnenvoer op een stilstaand voertuig knalde dat de Bankstraat wilde indraaien. De fietser liep daarbij een bloedneus op. Hij werd verzorgd in een bijgeroepen ziekenwagen, maar weigerde naar het ziekenhuis te worden overgebracht. Zijn fiets was door de klap in twee gebroken.
De bestuurder van de fiets legde een positieve ademtest af.

Het bericht Ongevallen: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over