Ongevallen: een overzicht

9 februari 2020 | 09u54 | Gepost door redactie
Dronken fietser op de bon
Een 25-jarige bestuurder uit Wilsele die te veel had gedronken verloor zaterdag even voor middernacht de controle over het stuur van zijn auto op het kruispunt van de Kolonel Begaultlaan en het Jaagpad en knalde tegen een betonblok aan de Dijlebrug. De bestuurder bleef ongedeerd. Zijn zwaar beschadigde auto moest worden getakeld. De brandweer kwam […]
Het bericht Ongevallen: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Een 25-jarige bestuurder uit Wilsele die te veel had gedronken verloor zaterdag even voor middernacht de controle over het stuur van zijn auto op het kruispunt van de Kolonel Begaultlaan en het Jaagpad en knalde tegen een betonblok aan de Dijlebrug. De bestuurder bleef ongedeerd. Zijn zwaar beschadigde auto moest worden getakeld. De brandweer kwam ter plaatse om de olie die op het wegdek was terecht gekomen, te verwijderen.

Een 39-jarige man uit Herent moest zaterdagnamiddag omstreeks 16 uur zijn rijbewijs onmiddellijk voor 15 dagen inleveren, nadat hij in de Riddersstraat door een motorrijder van politie werd gecontroleerd en positief testte op drugs.

Een 29-jarige bestuurder van een fiets werd zaterdagnacht even na 1 uur met een ziekenwagen overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis, nadat hij in de Parijsstraat ten val was gekomen. De man liep daarbij schaafwonden op in het aangezicht. Hij legde een positieve ademtest af. Er waren geen derden betrokken bij het ongeval.

Een 53-jarige fietsster uit Heverlee werd vrijdagavond omstreeks 19.30 uur met een ziekenwagen overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis, nadat ze op de Geldenaaksebaan ten val was gekomen. Dat gebeurde toen de vrouw op het fietspad werd ingehaald door een andere fietser die reed met een fiets met een kinderkar er achteraan. De kinderkar kwam tegen het voorwiel van de vrouw haar fiets terecht, waardoor deze met een klap tegen de grond ging. Het slachtoffer hield er enkele verwondingen in het aangezicht aan over.

Een 33-jarige bestuurster van een auto en haar twee kinderen van 4 en 6 jaar oud, raakten vrijdagavond omstreeks 17 uur allen licht gewond bij een verkeersongeval. De vrouw uit Bertem reed met haar auto op het kruispunt van de Tervuursesteenweg en de St-Jansbergsesteenweg bij het afslaan tegen een verkeerslicht. De bestuurster was vermoedelijk verblind door de laagstaande zon. De drie inzittenden gingen op eigen kracht langs bij een dokter voor controle. De zwaar beschadigde auto werd getakeld.

Het bericht Ongevallen: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over