Ongevallen: een overzicht

11 maart 2020 | 15u22 | Gepost door redactie
Bestelwagen knalt tegen personenwagen
Op de Kesseldallaan in Kessel-Lo botsten dinsdagochtend twee auto’s. Een 83-jarige man reed met zijn auto uit zijn garage toen er een 78-jarige man uit Holsbeek aangereden kwam. Het kwam tot een aanrijding waarbij beide bestuurders licht gewond raakten. De politie kwam ter plaatse en stelde proces-verbaal op. Dinsdagavond kwam het tot een ongeval tussen […]
Het bericht Ongevallen: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Op de Kesseldallaan in Kessel-Lo botsten dinsdagochtend twee auto’s. Een 83-jarige man reed met zijn auto uit zijn garage toen er een 78-jarige man uit Holsbeek aangereden kwam. Het kwam tot een aanrijding waarbij beide bestuurders licht gewond raakten. De politie kwam ter plaatse en stelde proces-verbaal op.

Dinsdagavond kwam het tot een ongeval tussen een fietsster en een auto op de Van Waeyenberghlaan in Leuven. Een 65-jarige man uit Rotselaar was met zijn auto onderweg vanuit de richting UZ Gasthuisberg en wou de Groefstraat inrijden. Op dat moment kwam er een 18-jarige jongeman uit Leuven vanuit dezelfde richting voorbijgefietst op het fietspad. De fietser kon niet meer op tijd afremmen en botste tegen de auto. De fietser werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De Leuvense politie kwam ter plaatse en stelde proces-verbaal op.

Het bericht Ongevallen: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over