OHL-supporters trekken zaterdag al zingend door het centrum van Leuven

29 september 2022 | 07u58 | Gepost door annpeeters
De Leuvense horeca steunt OHL in de tribune.
OHL bestaat dit jaar 20 jaar en doet het voorlopig heel goed. Supporters staan als één blok achter de ploeg en tonen dat zaterdag tijdens een optocht.
OHL staat momenteel vierde in de ranking. Er beweegt heel wat aan Den Dreef en ook de supporters laten meer en meer van zich horen in thuiswedstrijden en op verplaatsing. De laatste uitwedstrijden tegen Anderlecht en Mechelen gingen massaal veel OHL-supporters mee op verplaatsing en de supporters schreeuwden de ploeg naar de overwinning tegen Charleroi en Oostende thuis aan Den Dreef.

De sfeergroep VAK K die sinds 2018 probeert de sfeer in het stadion en op verplaatsing te vergroten wil daarom nog een tandje bijsteken en organiseert op zaterdag 1 oktober een heuse optocht van de fans doorheen het centrum die uitkomt aan Den Dreef voor de belangrijke match tegen Union.

Café Sport opent zijn deuren om 13 uur aan het Martelarenplein en om 14 uur vertrekt iedereen met een hart voor OHL daar samen naar Den Dreef. De stoet trekt al zingend door het centrum van Leuven en wil zo laten zien dat er maar 1 plezante compagnie is.

Dresscode: white army, vlaggen, sjaals,... laat zien dat je van Leuven bent! 

Lees meer over