Nieuwe Leuvense handbalclub nu definitief van start

26 september 2019 | 23u49 | Gepost door redactie
Nieuwe Leuvense handbalclub nu definitief van start
HC Leuven 2019 viert zaterdag de start van haar eerste handbalseizoen. De club werd eerder deze zomer opgericht nadat de vroegere handbalclub van Leuven had aangegeven de boeken toe te doen. Na twee maanden van intensieve voorbereiding zijn de ondertussen meer dan 115 leden begin september van start gegaan met de trainingen, en zijn ook de eerste competitiewedstrijden gespeeld.
Het bericht Nieuwe Leuvense handbalclub nu definitief van start verscheen eerst op Leuven Actueel.

“Zaterdag verwelkomen we de handballers, familie, vrijwilligers en sympathisanten van onze club op onze allereerste startdag. Iedereen kan onze U12 en J14 ploegen aanmoedigen tijdens hun competitiewedstrijd in de Sportschuur Wilsele. Tussen beide wedstrijden gaan we kort het bestuur van onze club voorstellen en de belangrijkste activiteiten van ons werkingsjaar overlopen. Nadien snijden we dan feestelijk de taart aan”, zegt de voorzitter, Kurt Peeters. “Kortom, een gezellige namiddag samen handballen, supporteren, smullen en een glaasje klinken op een plezierig en sportief handbalseizoen.”

HC Leuven 2019 heeft inmiddels ook de steun gekregen van verschillende sponsors. Zo hebben Quick en Kwadro hun schouders onder de club gezet als hoofdsponsors van respectievelijk de jeugdploegen en de herenploeg. En verder kwamen Patrima, de Hagelandse Takel Centrale (H.T.C.) en Restaurant de Klimop uit Leuven aan boord als nevensponsors.

Over HC Leuven 2019
Handbal Leuven is recent van start gegaan (officieel bij de VHV geregistreerd als HC Leuven 2019 met stamnummer 452), maar bouwt verder op een rijke handbaltraditie in het Leuvense. Met 8 ploegen, meer dan 115 leden, en een hele groep gemotiveerde trainers, scheidsrechters, ploegverantwoordelijken, tafelofficials en ouders, vormt onze club de Leuvense thuishaven voor jong en oud die van handbal houdt. Voor meer informatie kan u terecht op https://www.handbal-leuven.be?utm_source=rss&utm_medium=rss

Het bericht Nieuwe Leuvense handbalclub nu definitief van start verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over