Mourad doet je boodschappen met de bolderkar

21 maart 2020 | 10u00 | Gepost door redactie
Mourad doet je boodschappen met de bolderkar
Heb je iets nodig van de winkel of apotheek, maar kan je het zelf niet halen omwille van leeftijd, kinderen, invaliditeit of heb je geen inkomen? Buurthuis ’t Lampeke en Fabota slaan de handen in elkaar en sturen een team van 5 fietsers met een bolderkar uit om je boodschappen te doen en ze bij […]
Het bericht Mourad doet je boodschappen met de bolderkar verscheen eerst op Leuven Actueel.

Heb je iets nodig van de winkel of apotheek, maar kan je het zelf niet halen omwille van leeftijd, kinderen, invaliditeit of heb je geen inkomen? Buurthuis ’t Lampeke en Fabota slaan de handen in elkaar en sturen een team van 5 fietsers met een bolderkar uit om je boodschappen te doen en ze bij jou te leveren. Mourad Boukhari is één van de fietsers. “In september ga ik ortho studeren, maar omwille van financiële redenen moet ik het studeren combineren met werken. Daarom werkt ik in cocktailbar Origins op de Oude Markt en in een kledingwinkel. In mijn vrije tijd speel ik American football. Vermits zowel de cocktailbar als de winkel gesloten zijn door de coronacrisis en teamsporten verboden zijn, stel ik mij nu ten dienste van mensen die het moeilijk hebben. Ik fiets voor hen naar de winkel, doe hun boodschappen en lever ze bij hen af.”

Hoe werkt het?

1. Je geeft door wat je nodig hebt (max. 30 euro)
2. Wij gaan dat halen en betalen dat voor jou
3. Je krijgt de rekening in een envelop
4. Je betaalt ons terug via een envelop

“Wil je mij of mijn collega’s graag op pad sturen om je boodschappen te doen, bel dan naar 0497/99.86.08. Wij helpen je met plezier verder.”

Het bericht Mourad doet je boodschappen met de bolderkar verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over