Motorrijders rijden tegen wagen

14 juni 2020 | 16u42 | Gepost door redactie
Motard levensgevaarlijk gewond bij ongeval
Zaterdagavond is een motorrijder onder invloed tegen een geparkeerde auto gereden op de Leuvense ring. De 45-jarige man uit Lubbeek verloor op de Tervuursevest de controle over het stuur en botste tegen een geparkeerde auto. Hij moest met lichte verwondingen overgebracht worden naar het ziekenhuis. De politie kwam ter plaatse en een ademtest wees uit […]
Het bericht Motorrijders rijden tegen wagen verscheen eerst op Leuven Actueel.

Zaterdagavond is een motorrijder onder invloed tegen een geparkeerde auto gereden op de Leuvense ring. De 45-jarige man uit Lubbeek verloor op de Tervuursevest de controle over het stuur en botste tegen een geparkeerde auto. Hij moest met lichte verwondingen overgebracht worden naar het ziekenhuis. De politie kwam ter plaatse en een ademtest wees uit dat er alcohol in het spel was. Er werd proces-verbaal gemaakt voor het verkeersongeval onder invloed van alcohol en zijn rijbewijs werd ingetrokken.

Zaterdagmiddag botste een motorrijder tegen een auto op de Tiensesteenweg in Kessel-Lo. De 57-jarige vrouw uit Holsbeek vertraagde om links af te slaan aan de Delanoislaan. Toen zij tot stilstand kwam werd zij langs achter aangereden door een motorrijder. De 29-jarige man uit Herent verloor zijn evenwicht toen hij van rijstrook wou veranderen. Hij kwam ten val en zijn motorfiets schoof tegen het voertuig voor hem. De motorrijder werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie kwam ter plaatse en stelde proces-verbaal op.

Het bericht Motorrijders rijden tegen wagen verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over