Morgen opent de 34e editie van de Leuvense kerstmarkt

Steph Goossens en Rudi Vranckx zijn peters 32ste editie Leuvense Kerstmarkt
De Leuvense Kerstmarkt begint eraan op woensdag 7 december vanaf het middaguur op het Hoover- en het Ladeuzeplein. Om 19.15 uur volgt die dag de opening van Wintertijd, om 20.15 uur zal de Kerstmarkt officieel geopend worden.

Al voor de 34ste keer zwaaien de poorten van de Leuvense Kerstmarkt open, ditmaal op woensdag 7 december. Vanaf dan kan je tot en met zondag 18 december komen genieten van de unieke sfeer op het Monseigneur Ladeuzeplein en het Herbert Hooverplein. De inkom is gratis.

De Leuvense Kerstmarkt staat synoniem voor gezellige kerstsfeer. Die komt als vanzelf dankzij de artiesten die er zullen optreden, dat zijn onder andere Sammy Moore, Celien Hermans en Garry Hagger. Ook verschillende mobiele straattheateracts die zich onder het publiek mengen, maken hun opwachting.

Dagelijks kunnen de bezoekers kiezen uit 120 standjes met lekkernijen, feestelijke drankjes of de essentie, kerscadeaus. Hier vind je cadeaus die je nergens anders vindt. Of je nu iets leuks zoekt voor in of onder de kerstboom, je hond of kat wil verwennen, of een tof geschenk zoekt voor de oma. Op de Leuvense Kerstmarkt doe je de leukste ideeën op.

Lees meer over