Met De Lijn naar Werchter Boutique

6 juni 2019 | 17u51 | Gepost door redactie
Met De Lijn naar Werchter Boutique
Zaterdag 8 juni zet De Lijn zowat 35 extra bussen in voor Werchter Boutique. De bussen brengen muziekliefhebbers op zo'n 20 minuten van het bus- en treinstation in Leuven naar de festivalhalte op de Wijgmaalsesteenweg. Deze halte ligt op wandelafstand van de festivalweide. De bussen pendelen doorlopend tussen 10 en 2 uur. Een SMS-ticket voor de pendelbussen kost 7 euro; voor een evenemententicket in de Lijnwinkel betaal je 8 euro voor de heen- en terugreis.
Het bericht Met De Lijn naar Werchter Boutique verscheen eerst op Leuven Actueel.

Op het podium staan zaterdag vanaf 14 uur Fleerwood Mac, Snow Patrol, Triggerfinger & guests, The Pretenders, Arsenal en Novastar. De festivalpoorten gaan open om 12 uur. Van 10 tot 2 uur rijden er tot 35 pendelbussen tussen Leuven Station en de festivalhalte op de Wijgmaalsesteenweg in Haacht.

Met een voordelig sms-ticket van 7 euro heen en terug
Het makkelijkst is om een sms- ticket voor de pendelbus aan te kopen. Een sms-ticket kost 7 euro (+ 0,15 operatorkost) en is geldig voor een heen- en terugrit met de speciale pendelbussen. Het sms-ticket is het voordeligste vervoerbewijs en kan je kopen vanaf 9.30 uur de dag zelf.

Hoe kopen?

Sms voor het opstappen ‘EVENT’ naar 4884
Toon het ontvangen sms-ticket bij het opstappen.

Andere Vervoerbewijzen

In Vlaams-Brabant kan je vooraf in de Lijnwinkels of de zaterdag zelf aan Leuven Station ook een evenementenbiljet Werchter Boutique kopen. Dit biljet kost 8 euro en is geldig voor een heen- en terugreis met de speciale pendelbussen. Abonnementen of andere vervoerbewijzen zijn niet geldig op de pendelbussen naar Werchter Boutique.

E-treinbiljet Werchter Boutique

De NMBS legt speciale nachttreinen in waarvoor je een overeenstemmend E-Treinbiljet Werchter Boutique nodig hebt. In dit E-treinbiljet Werchter Boutique is naast de treinreis ook de prijs van het busvervoer inbegrepen. ( E-Treinbiljet Werchter Boutique = Trein + Pendelbus De Lijn = € 19). Treinreizigers dienen na afloop van het festival zonder dralen en oponthoud op de pendelbussen richting Leuven station te stappen.

Informatie voor reizigers en concertgangers
Reizigers kunnen op www.delijn.be?utm_source=rss&utm_medium=rss terecht voor meer informatie over de pendelbussen.

Het bericht Met De Lijn naar Werchter Boutique verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over