Meisje aangevallen, getuigen gezocht

20 oktober 2019 | 12u40 | Gepost door redactie
Meisje aangevallen, getuigen gezocht
In de nacht van woensdag 16 oktober op donderdag 17 oktober 2019 is studente Anke Van Dyck aangevallen door een jonge vrouw. Het meisje kreeg rake klappen met een gebroken neus, beschadigde tanden en een blauw oog tot gevolg. De feiten deden zich voor in café Ambiorix op de Oude Markt.
Het bericht Meisje aangevallen, getuigen gezocht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Ik ben slachtoffer geworden van opzettelijke slagen en verwondingen”, zegt Anke Van Dyck. “Ik was een avondje uit in café Ambiorix op de Oude Markt.  Rond 2.30 uur was ik met een vriendin achteraan links in het café aan het dansen. Ik had mijn jas achter me gelegd, maar hield hem in het oog. Plots wilde een meisje mijn jas meenemen, waarop ik haar vriendelijk duidelijk heb gemaakt dat ze mijn jas vast had. Als reactie hierop sloeg ze op mijn gezicht. Ik heb zware verwondingen in het gezicht zoals onder andere een gebroken neus.”

Wie de dader kent of iets gezien heeft dat de politie naar haar kan leiden, gelieve dan contact op te nemen met de politie. “Het meisje heeft halflang blond haar, is redelijk klein, ze had een zwarte t-shirt/blouse aan met korte mouwen. Ik hoop dat we ze vinden, zodat ze beseft wat voor leed ze mij heeft aangericht en we nog meer slachtoffers kunnen vermijden. Ik ben nog steeds erg gechoqueerd over wat er is gebeurd en snap niet hoe je zoiets kan doen. Ook wil ik de mensen die mij hebben geholpen die nacht heel erg bedanken.”

 

Het bericht Meisje aangevallen, getuigen gezocht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over