Meisje (12) naar ziekenhuis na val in Tiensestraat

11 september 2019 | 16u29 | Gepost door redactie
Vrouw aangereden door wagen
Woensdag omstreeks 12.45 uur kwam in de Tiensestraat een 12-jarige fietsster uit Bierbeek ten val. Ze hield aan de valpartij een bloedende wenkbrauw over en werd met de ziekenwagen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg. Dank zij haar fietshelm liep ze geen zwaardere kwetsuren op. Het meisje wilde uitwijken voor een onbekend voertuig en reed daarvoor […]
Het bericht Meisje (12) naar ziekenhuis na val in Tiensestraat verscheen eerst op Leuven Actueel.

Woensdag omstreeks 12.45 uur kwam in de Tiensestraat een 12-jarige fietsster uit Bierbeek ten val. Ze hield aan de valpartij een bloedende wenkbrauw over en werd met de ziekenwagen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg. Dank zij haar fietshelm liep ze geen zwaardere kwetsuren op. Het meisje wilde uitwijken voor een onbekend voertuig en reed daarvoor de stoep op. Daardoor verloor ze de controle over het stuur van haar fiets en ging ze tegen de grond.

Meisje aangereden door personenwagen

Een 16-jarige bestuurster van een bromfiets uit Lubbeek kwam woensdag omstreeks 13 uur op de Tervuursevest ter hoogte van een tankstation ten val nadat ze op het fietspad in aanrijding kwam met een personenauto. Deze auto dwarste het fietspad net toen de bromfietsster er aan kwam. De tiener werd gewond aan een knie en met de ziekenwagen overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis.

Het bericht Meisje (12) naar ziekenhuis na val in Tiensestraat verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over