Luka gaat voluit in rockmodus met nieuwe single 'Blame'

Luka
Luka is helemaal terug met de single 'Blame', de derde single van haar groeiende debuut EP die ze in september uitbrengt. 

Het nummer is een knipoog naar het 2010 pop-rocktijdperk waar ze zelf grote fan van was. Bij de single hoort ook een videoclip die 100% bij die vibe past. De clip komt twee weken na audio release uit. Luka's krachtige stem houdt je helemaal in zijn greep, terwijl stevige gitaren en drums door de speakers knallen. De lyrics van 'Blame' gaan over een toxische relatie over het feit dat je soms iemand moet loslaten om over een bepaalde situatie heen te kunnen komen en om jezelf te herpakken.

Een belangrijk jaar

Luka Cruysberghs (21) is  en afkomstig uit Leuven. Ze is voornamelijk bekend van The Voice Van Vlaanderen, waar ze in 2017 met de titel aan de haal ging. Na haar overwinning werd ze zangeres van Hooverphonic. Dit hielp haar zowel op als naast het podium ervaring op te doen, maar inspireerde haar zeker ook voor een eigen solocarrière. Luka's nieuw gevonden zelfvertrouwen vertaalt zich in een breed repertoire aan nieuwe nummers.

In september vorig jaar nam ze de touwtjes in eigen handen en bracht ze als independent artiest haar debuutsingle 'Not Too Late' uit, die meteen de aandacht van de radiostations trok en die haar nieuwe muzikale richting onderstreepte. 2022 wordt een belangrijk jaar voor Luka: haar debuut EP komt in september uit en de eerste soloshows staan op de planning.

Lees meer over