Liberaal voor Leuven roept het stadsbestuur op om de zorgen van de Leuvenaar ernstiger te nemen

21 november 2023 | 10u36 | Gepost door annpeeters
Stadskantoor Station Leuven
Liberaal voor Leuven (LVL), voorheen bekend als Open VLD Leuven, staat graag even stil bij de recente tevredenheidsenquête in HLN.

"De cijfers spreken boekdelen: Leuven scoort lager dan verwacht en blijft achter bij vergelijkbare steden qua grootte zoals Brugge en Hasselt, en duikt zelfs onder het Vlaamse gemiddelde", zegt LVL-lijsttrekker Alexandra Roumans. "Vooral het woonbeleid is rampzalig, maar de kritiek van de bevolking gaat verder. Er zijn veel zorgen over het algemene bestuur van de stad. LVL ziet dit als een oproep tot actie."

"Daarom zetten we in op een nieuw tijdperk van transparantie en betrokkenheid. Een stad bloeit pas echt als we luisteren naar haar inwoners. We streven naar een Leuven waar iedereen trots op kan zijn, met goed bestuur als de solide basis voor verbetering op alle fronten. En dat kan pas met een goede burgerparticipatie."

Alexandra Roumans
Liberaal voor Leuven roept het stadsbestuur op om de enquêteresultaten serieus te nemen en de zorgen van de bevolking ernstiger te nemen. Onder leiding van Alexandra Roumans zal LVL werken aan een stad waar burgerinspraak geen loze belofte is, maar de drijvende kracht achter positieve verandering.

Lees meer over