Leuvenaars dragen afvalophalers warm hart toe

26 maart 2020 | 13u48 | Gepost door redactie
Leuvenaars dragen afvalophalers warm hart toe
Leuvenaars bedanken tijdens de coronacrisis massaal, en vaak op heel creatieve manieren, de afvalophalers. En dat wordt erg geapprecieerd. De afvalophalers blijven in deze coronacrisis aan het werk om onze stad proper te houden. Hun werk werd wel aangepast zodat ze de maatregelen rond social distancing kunnen toepassen.
Het bericht Leuvenaars dragen afvalophalers warm hart toe verscheen eerst op Leuven Actueel.

Een strikje of bedankje aan de vuilniszak, een tekening aan het raam, mensen die zwaaien uit het raam of de afvalophalers wat lekkers aanbieden. De Leuvenaars uiten hun dankbaarheid ten opzichte van de afvalophalers op verschillende manieren en dat doet deugd. De afvalophalers legden al deze hartverwarmende initiatieven vast op foto.

“Het is belangrijk dat het afval in onze stad ook tijdens deze coronacrisis wordt opgehaald. De afvalophalers zorgen ervoor dat deze crisis niet ook een afvalcrisis wordt. En de Leuvenaar apprecieert dat. Het is hartverwarmend te zien dat Leuvenaars op verschillende manieren de afvalophalers bedanken”, vertelt schepen van stadsreiniging Thomas Van Oppens. “De afvalophalers waarderen dit enorm.”

Aan elke vuilniszak een strikje
De stad moedigt alle Leuvenaars aan om de komende weken de afvalophalers te blijven steunen. “Het zou fantastisch zijn als er een strikje, tekening of briefje hangt aan elke vuilniszak of GFT-bak”, besluit schepen Van Oppens.

Het bericht Leuvenaars dragen afvalophalers warm hart toe verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over