Leuvenaar neergestoken met schroevendraaier

29 september 2019 | 13u31 | Gepost door redactie
Autobestuurder wordt opgespoord
Afgelopen weekend was de politie zichtbaar aanwezig in het Leuvense uitgaansleven. De politie kon daardoor enkele schermutselingen in de kiem smoren en was telkens snel ter plaatse bij meldingen van overlast. Enkele heethoofden mochten afkoelen in een politiecel. Zaterdagnacht ontstond er in de vroege uurtjes een vechtpartij waarbij een 22-jarige Leuvenaar gestoken werd met een […]
Het bericht Leuvenaar neergestoken met schroevendraaier verscheen eerst op Leuven Actueel.

Afgelopen weekend was de politie zichtbaar aanwezig in het Leuvense uitgaansleven. De politie kon daardoor enkele schermutselingen in de kiem smoren en was telkens snel ter plaatse bij meldingen van overlast. Enkele heethoofden mochten afkoelen in een politiecel.

Zaterdagnacht ontstond er in de vroege uurtjes een vechtpartij waarbij een 22-jarige Leuvenaar gestoken werd met een schroevendraaier. De politie zag het tumult en kwam meteen tussenbeide. De verdachte werd ingerekend en ter beschikking gesteld van het parket. Het slachtoffer werd overgebracht voor verzorging en mag normaal gezien later vandaag het ziekenhuis verlaten.

Het bericht Leuvenaar neergestoken met schroevendraaier verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over