Leuven Bears verkopen speculoos voor rolstoelbasket

Rolstoelbasket
Stella Artois Junior Bears on Wheels zet jongeren aan tot rolstoelbasketten in recreatieve of competitieve vorm. Sporters met een beperking mogen immers niet ontbreken binnen het brede sportpubliek waar de Leuven Bears zich toe richt. Als grootste club van het land wil ze niet enkel valide maar ook mindervalide sporters de kans geven om hun sport te beoefenen. De achterliggende doelstelling is meer jongeren met een handicap de kans te bieden tot sociale en maatschappelijke integratie. Onze ervaring is dat een teamsport daartoe een ideaal middel is, zeker als het team ingebed is in een grotere structuur.

De Junior Bears on Wheels hebben tot doel rolstoelbasketbal aan te bieden aan iedere speler die door een motorische handicap niet in staat is om aan sport te doen. Dit gebeurt zowel in competitieverband op het hoogste niveau (nationale en landelijke afdelingen) als op louter recreatief niveau.

"In dit kader lanceren we opnieuw onze Speculaasactie. We sparen voor een wedstrijdrolstoel voor onze Junior Bears on Wheels. De kostprijs van een dergelijke wedstrijdrolstoel schommelt tussen de 4.000 en 6.000 euro. Je kan onze Junior Bears on Wheels al helpen voor amper 2 euro per pakje van 160 gram topspeculaas. Deze zijn verpakt per doos van 12 stuks."

Bestellen en betalen kan via de fanshop: https://www.leuvenbears.be/webshop waar je nog andere leuke items van de Leuven Bears kan vinden. Afhalen kan in onze pop-up store op 20 november van 17 tot 19 uur aan de sporthal in Wilsele, Aarschotsesteenweg 163, 3012 Wilsele. Indien dit niet zou lukken, stuur dan een mail naar speculaas@leuvenbears.be om samen een oplossing te vinden voor een alternatieve levermethode.

Lees meer over