Kleinkinderen Myriam Goris herdenken hun moeke met een 5-daagse fietstocht ten voordele van Kom op Tegen Kanker

Myriam Goris
Op zondag 2 augustus vertrekt Team Moeke vanuit Leuven naar Nieuwpoort voor een vijfdaagse fietstocht ten voordele van Kom op tegen Kanker. Team Moeke bestaat uit Hugo (5 jaar) en Fien (14 jaar), de kleinkinderen en dochter Bieke (42 jaar).

Op 31 januari van dit jaar overleed 'moeke', Myriam Goris, na een gevecht van 2 jaar tegen kanker. Deze zomer wil Team Moeke ter ere van haar en ten voordele van KOTK naar haar lievelingsplek aan zee (Nieuwpoort) fietsen. Per dag wordt er 50 à 60 kilometer afgelegd in 4 etappes met stops in Bornem, Gent, Lichtervelde en Nieuwpoort. Bieke en Fien gaan voor de volle ritten. Hugo’s doel is de helft rijden. De start vindt plaats op 2 augustus 2020 in Leuven. De aankomst in Nieuwpoort wordt geschat op donderdag 6 augustus 2020.

Sponsortocht

De leden van team Moeke willen zich laten sponsoren. "Een stille droom is een bedrag bijeen te halen, dat gelijk is aan het geboortejaar van Myriam (1952). Je kan ons sponsoren door een bedrag over te schrijven op het rekeningnummer BE03 4886 6666 6684 met als mededeling ‘110334345 + GIFT’. Het ingezamelde bedrag gaat integraal naar Kom op tegen Kanker", zegt Bieke Baetens.

Op facebook volg je Team Moeke en de voorbereidingen van de fietstocht.

Joris Hessels, bekend van onder andere ‘Radio Gaga’, ‘Geub’ en ‘Gentbrugge’ steunt de actie voluit. Hij vertelt erover in dit filmpje

Praktisch

Vertrek: zondag 2 augustus 2020 in Leuven.

Maandag 3 augustus start in Bornem.

Dinsdag 4 augustus start in Gent.

Woensdag 5 augustus aankomst in Lichtervelde

Donderdag 6 augustus aankomst in Nieuwpoort.

team moeke

Lees meer over