Jonge vandalen beschadigen auto en vernielen brievenbus

22 augustus 2019 | 17u18 | Gepost door redactie
Autobestuurder wordt opgespoord
Woensdagnacht werden in de Molenstraat in Kessel-Lo de beide zijspiegels van een geparkeerde auto beschadigd. De plastiek omhulsels waren verwijderd en het glas van één spiegel was gebarsten. Een getuige had gezien hoe enkele jongeren door de straat trokken. Eén van hen had een verkeersbord in de hand. Met dit verkeersbord werd een klap gegeven […]
Het bericht Jonge vandalen beschadigen auto en vernielen brievenbus verscheen eerst op Leuven Actueel.

Woensdagnacht werden in de Molenstraat in Kessel-Lo de beide zijspiegels van een geparkeerde auto beschadigd. De plastiek omhulsels waren verwijderd en het glas van één spiegel was gebarsten. Een getuige had gezien hoe enkele jongeren door de straat trokken. Eén van hen had een verkeersbord in de hand. Met dit verkeersbord werd een klap gegeven tegen een buitenspiegel van het geparkeerd voertuig. Toen de getuige de jongeren wilde aanspreken over hun gedrag, zetten ze het op een lopen.

Dezelfde nacht werd in de Vlierbeeklaan ook een brievenbus vernield. Het ging om een stenen brievenbus die omver werd geduwd en door de val in verschillende stukken uit mekaar viel. De politie slaagde er o.m. dank zij getuigenverklaringen in de daders van beide feiten te identificeren. Het ging om enkele minderjarige jongeren die in de buurt bij een vriend aan een verjaardagsfeestje deelnamen. Het verkeersbord hadden ze meegenomen van een werf op de hoek van de Molenstraat en Kortrijksestraat. De ouders van de minderjarigen werden in kennis gesteld.

Het bericht Jonge vandalen beschadigen auto en vernielen brievenbus verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over