Jong N-VA Leuven kiest nieuw bestuur

21 november 2019 | 12u00 | Gepost door redactie
Jong N-VA Leuven kiest nieuw bestuur
Jong N-VA Leuven koos gisteravond een nieuw bestuur. Zowel Leuvense jongeren als studenten kregen de kans om de rangen te vervoegen. Torben Gering, een in Leuven wonende advocaat met West-Vlaamse roots, werd herverkozen als voorzitter. Hij verwelkomt in totaal 26 bestuursleden.
Het bericht Jong N-VA Leuven kiest nieuw bestuur verscheen eerst op Leuven Actueel.

“We gaan er opnieuw honderd procent voor met onze nieuwe en nóg grotere ploeg. We hebben alvast wilde plannen om de Leuvense jeugd te overtuigen van Jong N-VA. Naast het inhoudelijke hechten we veel waarde aan vriendschap en amusement. Een hechte, gemotiveerde ploeg die het Vlaamse gedachtengoed hoog in het vaandel draagt, daar streven we naar.”

Jong N-VA Leuven verwelkomt zowel jongeren gedomicilieerd in Leuven als studenten, dat maakt de afdeling anders dan alle andere. “Dat zorgt voor een gezonde mix binnen onze afdeling. Uiteindelijk leven we ook allemaal samen in onze stad en kunnen we veel van elkaar leren”, aldus voorzitter Torben Gering. Iedereen die gebeten is door de politieke microbe is welkom bij Jong N-VA Leuven.

Het bericht Jong N-VA Leuven kiest nieuw bestuur verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over