Jeugdhuis Lavado trekt met Sint door de straten

sint wilsele
De Sint trok met zijn Pieten en vrijwilligers van jeugdhuis Lavado door de straten van Wilsele en maakte heel veel kindjes blij. 

De Sinterklaasstoet in Wilsele-Putkapel is een organisatie van Jeugdhuis Lavado en dat al vele jaren. In 1973 begon het jeugdhuis (toen nog onder de naam Juventus) hiermee. Het feit dat de Sint deze jongeren elk jaar blijft vragen om zijn bezoek aan Wilsele-Putkapel te begeleiden, toont het grote vertrouwen van de Sint in het jeugdhuis.

Vorig jaar kon de stoet helaas niet plaatsvinden met de coronamaatregelen. Dit jaar konden Sint en pieten wel langskomen, mits mondmaskerdracht. "De Sint is blij dat iedereen zich in ons dorp zo goed aan de regels houdt en laat weten dat hij alleen nog maar brave kinderen heeft ontmoet in Wilsele.", vertelt Ruben Geleyns. "De heilige man wil ook iedereen bedanken die hem geholpen heeft om dit mogelijk te maken. Zo waren er vele giften in de collectebus aan de kar en van sponsorende handelaars en is hij ook blij met de inzet van de vrijwilligers van Jeugdhuis Lavado."

sint lavado

Lees meer over