Inbrekers slaan toe in frituur, spelletjeswinkel en café

Bij Demo-Spel in Kessel-Lo moest een raam eraan geloven

Café Rocco, Demo-Spel en Frituur Station waren het voorbije weekend uitgekozen door twee inbrekers om in actie te komen. De daders richtten schade aangekondigd en verloren in dat proces ook wat bloed.

De toegangsdeur van Café Rocco op de Diestsesteenweg in Kessel-Lo werd verbrijzeld. Twee mannen gebruikten hiervoor de rooster van een keldergat. In het café zelf stelen ze een iPad. Daarna beuken ze de toegangsdeur van Frituur Station op de Martelarenlaan in. Hier gingen ze aan de haal met de inhoud van de kassa. 

Even later was het prijs aan Demo-Spel Kessel-Lo op de Diestsesteenweg. De voorruit werd vernield. De vloer en een paar tafels deelden daardoor ook in de spreekwoordelijke klappen. De inbrekers hebben de inhoud van de kassa meegenomen. Gelukkig voor de politie waren het geen handige harry's daar ze zich ter plaatse hebben gesneden aan het glas en er flink wat bloed op de grond lag.  

De politie en het labo kwamen ter plaatse voor sporenonderzoek. De zaak wordt op basis van de aangetroffen sporen en beschikbare camerabeelden onderzocht.

Lees meer over