Inbrekers op pad in Leuven Heverlee en Wilsele

7 februari 2021 | 12u00 | Gepost door annpeeters
Dieven stelen soepjes uit werfkeer
Vrijdag en zaterdag werd er op verschillende plaatsen ingebroken in Leuven, Heverlee en Wilsele.

Een onbekende heeft vrijdagnamiddag ingebroken in een woning op de Brusselsesteenweg. Een raam aan de achterkant van de woning werd ingegooid met een baksteen. De buit bestond uit een laptop.

Onbekenden hebben vrijdagnacht ingebroken in een sandwichbar in de Biezenstraat. Het glas van de voordeur werd stukgeslagen. De daders gingen er vandoor met een spaarpot met fooien en met het wisselgeld. In de Noormannenstraat kon een bewoner inbrekers op de vlucht jagen, nadat hij werd opgeschrikt door brekend glas. De onbekenden hebben wel een fiets kunnen meenemen. Hun inbrekersmateriaal lieten ze achter.

Onbekenden hebben vrijdagnacht twee fietsen – een elektrische en een mountainbike – gestolen uit een berghok in de tuin van een woning op de Tervuursesteenweg in Heverlee.

Een onbekende heeft zaterdag in de vroege avond willen inbreken in een appartement op het gelijkvloers in de Ijzerenmolenstraat in Heverlee. De inbreker gooide een raam van een bureau stuk met een bloempot. De bewoner werd opgeschrikt door het lawaai van brekend glas en ging kijken. Daarop zette de onbekende het op een lopen.

Onbekenden hebben zaterdag tijdens de dag ingebroken in een woning in de Draaklaan in Wilsele. Een raam op het gelijkvloers werd stukgeslagen. De buit bestond uit enkele uurwerken en cash geld.

Lees meer over