Inbrekers op pad: een overzicht

16 februari 2020 | 13u02 | Gepost door redactie
Opnieuw inbraken in Kessel-Lo
Vrijdagavond werd er ingebroken in een huis op de Wilselsesteenweg in Kessel-Lo. Een inbreker forceerde de achterdeur van de woning en ging aan de haal met zilverwerk. De politie werd verwittigd toen het alarm in de woning in werking trad. Toen de politie ter plaatse kwam bleek de inbreker reeds gevlucht te zijn. De Leuvense […]
Het bericht Inbrekers op pad: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Vrijdagavond werd er ingebroken in een huis op de Wilselsesteenweg in Kessel-Lo. Een inbreker forceerde de achterdeur van de woning en ging aan de haal met zilverwerk. De politie werd verwittigd toen het alarm in de woning in werking trad. Toen de politie ter plaatse kwam bleek de inbreker reeds gevlucht te zijn. De Leuvense politie startte meteen met verschillende ploegen een zoekactie in de omgeving maar de inbreker kon niet meer aangetroffen worden. Er werd proces-verbaal opgesteld en de zaak wordt verder onderzocht.

Later op de avond werd er verderop op de Wilselsesteenweg vastgesteld dat er ook ingebroken was. De inbrekers hadden hier een raam op de tweede verdieping opengebroken. Ze doorzochten het appartement en gingen aan de haal met handtassen en juwelen. De politie werd verwittigd en stelde proces-verbaal op.

Vrijdagavond probeerden inbrekers ook om in te breken op de Hulsberg in Kessel-Lo. Ze forceerden hierbij het raam achteraan een woning, maar konden de woning niet betreden. Toen de bewoner later thuiskwam verwittigde hij de politie en er werd proces-verbaal opgesteld.

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd er geprobeerd om in te breken in een café in de Tiensestraat. De inbrekers probeerden een rolluik te forceren maar slaagden er niet in om binnen te geraken. De politie werd zaterdag verwittigd en stelde proces-verbaal op.

Het bericht Inbrekers op pad: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over