Inbrekers op pad

10 juni 2019 | 12u06 | Gepost door redactie
Dieven stelen soepjes uit werfkeer
Onbekenden hebben vrijdagnacht ingebroken in een werfcontainer op een bouwwerf in de Minckelersstraat. Eén van de medewerkers van de bouwfirma stelde zaterdagmorgen vast dat de deur van de container was geforceerd. De inbrekers gingen er vandoor met 5 klimharnassen. Onbekenden hebben het voorbije weekend ingebroken in een woning in de Leeuwerikenstraat in Heverlee. De voordeur […]
Het bericht Inbrekers op pad verscheen eerst op Leuven Actueel.

Onbekenden hebben vrijdagnacht ingebroken in een werfcontainer op een bouwwerf in de Minckelersstraat. Eén van de medewerkers van de bouwfirma stelde zaterdagmorgen vast dat de deur van de container was geforceerd. De inbrekers gingen er vandoor met 5 klimharnassen.

Onbekenden hebben het voorbije weekend ingebroken in een woning in de Leeuwerikenstraat in Heverlee. De voordeur werd geforceerd. De indringers gingen er vandoor met 50 Euro en een reeks blikken bier. Ook in een andere woning in dezelfde straat probeerden onbekenden in te breken. De daders probeerden het slot van de voordeur te forceren, maar slaagden hier niet in hun opzet en ze raakten niet binnen.

Onbekenden hebben het voorbije weekend ingebroken in een huis op de Kapelberg in Heverlee. De indringers slaagden er in een raam aan de voorzijde van het huis te forceren. De inbrekers gingen er vandoor met een Japans geldbriefje ter waarde van 1.000 Yen en een flesje parfum.

Het bericht Inbrekers op pad verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over