Inbrekers op pad

11 oktober 2019 | 10u33 | Gepost door redactie
Dieven stelen soepjes uit werfkeer
In de Spreeuwenstraat in Kessel-Lo probeerden drie inbrekers donderdagavond om in te breken in een woning. Ze braken een raam aan de achterzijde van de woning open maar toen ze naar binnen klommen ging het alarm af. Het drietal nam onmiddellijk zonder buit de vlucht met een vluchtauto die voor de deur klaar stond. Een […]
Het bericht Inbrekers op pad verscheen eerst op Leuven Actueel.

In de Spreeuwenstraat in Kessel-Lo probeerden drie inbrekers donderdagavond om in te breken in een woning. Ze braken een raam aan de achterzijde van de woning open maar toen ze naar binnen klommen ging het alarm af. Het drietal nam onmiddellijk zonder buit de vlucht met een vluchtauto die voor de deur klaar stond. Een buurman kwam kijken waar het alarm vandaan kwam en zag het drietal instappen en wegrijden. De Leuvense politie werd verwittigd en ging in de omgeving op zoek naar de inbrekers. Ze konden echter niet meer aangetroffen worden. Er werd proces-verbaal opgesteld en de zaak wordt verder onderzocht.

Donderdagavond werd er ingebroken in een woning in Verloren Kost in Leuven. De inbrekers konden via een raam aan de achterzijde van de woning naar binnen klimmen en gingen aan de haal met een IPad. De politie werd later verwittigd en stelde proces-verbaal op.

Het bericht Inbrekers op pad verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over